RÓLUNK

 

Magyarországon először nálunk próbálhatod ki a különleges JAR élményt!

A JarFood egy 2015-ben indult ételkiszállító cég, amely Magyarországon először használ különleges visszaváltható üvegpalackokat, JAR-okat az ételkiszállítás során. 

 

ÉTELEINK

Közel 80 különféle fogás található a menüben a fitness jaroktól a kimondottan magyaros ételeken át a gyümölcsös jarokig bezárólag, így mindenki kedvére válogathat, legyen akár egy elfoglalt manager, egy hazai ízekre vágyó egyetimsta, vagy egy karcsúsodni vágyó kismama, nálunk egészen biztosan megtalálja az ínyérevalót.

Minden fogásunkat csak válogatott, friss hazai alapanyagokból, hozzáadott zsíradék nélkül készítjük el, így ételeink vitaminokban és tápanyagokban dúsak maradnak és minden diétába, fogyókúrába beilleszthetők.

 

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

A többi ételkiszállítóval szemben, akiktől félig szétolvadt műanyag dobozokban kapják meg rendeléseiket, mely dobozok szinte mindig a kukában végzik, így növelve a műanyag hulladék mennyiségét, mi újrahasznosítható és környezettudatos megoldást választottunk! Ételeinket kizárólag igényes, visszaváltható üveg palackokban, JAR-okban szállítjuk ki, melynek köszönhetően azok nem csak melegek maradnak, hanem gusztusosan és ínycsiklandóan is festenek az üvegekben.

 Mi díjazzuk, ha Ön is figyel a  környezetére, ezért minden 10 visszaváltott üveg után 300 Ft kedvezmény JAR!

 

Ez a JAR. Az egészséges étel Neked is JAR!